Skip to main content

Over ons

High Tech Timber bestaat sinds 2012 en is opgericht door Marten de Jong, die met ruim 15 jaar branche-ervaring exact weet hoe hij klanten het beste kan adviseren. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale speler op het gebied van houten halffabricaten. HTT levert uitsluitend topkwaliteit aan de Europese binnendeuren industrie.

De meest verkochte houtsoorten zijn vuren, grenen, beuken, eiken, berken, MDF en LSL plaatmateriaal. Vanzelfsprekend leveren wij alles perfect op maat (toleranties van +/- 0,1mm zijn standaard), gedroogd en op tijd. Om tijdig te kunnen leveren komt een deel rechtstreeks vanuit onze productielocaties in Oost-Europa. Als de omstandigheden daarom vragen leveren we just-in-time vanuit onze opslag in Burlo, Duitsland.

HTT legt haar focus op Europees gecertificeerde houtsoorten (FSC® en PEFC) en werkt uitsluitend met legaal gekapt hout. De activiteiten van HTT hebben geen negatief effect op het tropisch regenwoud. Vraag naar onze FSC® en PEFC-gecertificeerde producten (FSC-C016391 & PEFC/30-32-509).

HTT staat garant voor een continue kwaliteit van haar producten en een hoog serviceniveau. Wij lossen problemen direct voor u op en mede hierdoor heeft HTT een trouwe klantenkring die de afgelopen jaren gestaag is blijven groeien.


nl_NLNederlands